Muotoilua ja grafiikkaa ammattitaidolla

KELE Design Oy on visuaalisen viestinnän ja muotoilun ammattilainen. Autamme yrityksiä näkymään ja vahvistamaan brändiä mm. asianmukaisen graafisen ilmeen ja tuotemuotoilun kautta.

Meillä on vahva kokemus ajoneuvojen suunnittelu- ja muutostöistä. Lisäksi teemme luovat ja laadukkaat erikoismaalaukset esim. autoihin, moottoripyöriin ja kypäriin.

Designpalvelut

 

viestintä

Teollinen muotoilu

Designpalvelut

Teollinen muotoilu on paljon muutakin kuin ulkonäön luomista tuotteille. Se voi olla osana tuotekehitystä yrityksille tai kokonaisvaltainen muotoiluprosessi ajoneuvon kustomoinnissa.

Se on parhaiden ratkaisujen etsimistä ja luomista, jotta tuote vastaisi käyttäjän tarpeisiin. Tähän kuuluu paljon mitoitusta, ergonomiaa, käytettävyyttä ja tietenkin myös näyttävää visuaalisuutta.

Työnäytteet >>

 

viestintä

Kuvitus ja visualisointi

Designpalvelut

Visualisoinnilla tarkoitamme realististen kuvien luomista suunniteltavista asioista: koneet, ajoneuvot, kuluttajatuotteet, tilat, rakennukset ym. Tämä on olennainen osa mitä tahansa tuotekehitystä tai suunnitelmaa.

Visualisoinnista on hyötyä myös yksityisille ajoneuvoharrastajille, jotka suunnittelevat muutostöitä tai erikoismaalausta ajokkiinsa. Teemme työn digitaalisesti piirtämällä esim. valokuvien pohjalta.

Teemme myös kuvitustöitä monipuolisesti: painatusmallit, kerho- ja tiimigrafiikat, levynkannet - mitä vain. Toimitamme haluamasi kuvituksen kaikissa tarvittavissa kuvaformaateissa. Toimitamme myös vaatepainatukset, bannerit, roll-upit ym. mainospainatukset valmiina asiakkaalle.

Työnäytteet >>

 

Teippaukset

viestintä

Teippaukset

Teippaaminen on kustannustehokas tapa tuoda näyttävyyttä ja näkyvyyttä esim. yrityksesi ajoneuvoon.

Toteutamme kaikenlaiset teippaukset toiveidesi pohjalta alusta loppuun!

Työnäytteet >>

Erikoismaalaus

viestintä

Erikoismaalaus

KELE Design hallitsee koko erikoismaalauksen kirjon. Personoimme toiveidesi mukaan niin kypärän, moottoripyörän, auton, rekan tai minkä vain käyttö- tai koriste-esineen.

Työssä käytämme vain laadukkaimpia materiaaleja ja työvälineitä.

Työnäytteet >>