Yritys

KELE Design on vuonna 2009 perustettu suunnittelutoimisto Iisalmessa. Olemme pieni ja ketterä verstas, joka taipuu suuriin ja pieniin projekteihin aina asiakkaan tarpeen mukaan.

KELEN ominta aluetta ovat ajoneuvojen suunnittelu –ja muutostyöt, mutta toteutamme myös laajalti teollisen muotoilun ja graafisen suunnittelun projekteja.

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parasta osaamista ja laatua.

KE-LE Design Oy

KE-LE Design Oy
Porovedentie 527
74160 IISALMI

050 544 1720

Henkilöstö

Omistajiin ja vakituiseen henkilökuntaan kuuluu kolme henkilöä. Käytämme tarpeen mukaan laajaa yhteistyö- ja alihankintaverkostoa.

Pasi Paananen

Pasi Paananen

Pasi on perustajajäsen ja pääsyyllinen kaikkeen mahdolliseen. Taustalla Teollisen muotoilijan ja ajoneuvosuunnittelijan tutkinnot (TaM) sekä ahkera itsenäinen opiskelu. Pasi on myös kokenut erikoismaalari.

Ennen KE-LE Design Oy:n syntyä Pasi työskenteli muun muassa kynäruiskumaalarina, Teollisena muotoilijana sekä moottoripyöräsuunnittelijana. Useat KTM:n moottoripyörät ovatkin syntyneet Pasin kynästä. 

Juha Repo

Juha Repo

KE-LE Design Oy:n mekaniikkasuunnittelija Juhalla on yli 20 vuoden kokemus erikoisajoneuvoteollisuudesta. Tiedot, taidot ja kontaktit suunnitteluun ja valmistukseen ovat hioutuneet huipputasolle.

Ville Penttinen

Ville Penttinen

Ville on koulutukseltaan teollinen muotoilija. Erityistä taitoa on piirtämisessä, mutta myös 3D-mallinnus ja fyysisten mallien valmistaminen onnistuvat mieheltä. Ja mikä tärkeintä, Ville on myös auto- ja prätkähullu, joten hän sopii hyvin KELE Designin porukkaan.

TILAT

KE-LE Design Oy:llä on 210m2:n toimitilat Iisalmessa, Ylä-Savossa. Tila on jaettu neljään perusosioon: maalaamoon, metallityöpajaan, mallipajaan ja suunnittelutoimistoon. Lisäksi meillä on käytössä 160 m2 halli, jossa voidaan teipata vaikkapa kuorma-auto. Ota yhteyttä ja tule käymään!